Foredrag med Charlotte Rørth

Foredrag med Charlotte Rørht onsdag d. 13. september kl. 19.00 - 21.30

Charlotte Rørth skiver om sit foredrag:

Vi er mange, der har mødt Jesus, mærket en hånd eller talt med en engel

”Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus. Men det er gået lige modsat. Det er som om, folk trænger til et fællesskab, hvor de trygt kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for.”

Sådan siger journalist Charlotte Rørth, forfatter til den overraskende bestseller, ”Jeg mødte Jesus”. Siden udgivelsen hun været en af landets mest efterspurgte foredragsholdere. Hidtil er flere end 25.000 mødt op for at debattere tro og tvivl, og over 1000 har skrevet til hende om deres egne oplevelser.

”Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel.”

Charlotte Rørth er i øjeblikket i gang med sin anden bog, der som den første bliver spækket med interview og refleksioner i et sprog, der ægger til diskussion. På www.charlotteroerth.dk kan man læse mere om den kommende bog, læse uddrag fra ”Jeg mødte Jesus”, der også er udgivet i Norge og Spanien, Holland og Sverige og se en fuld kalender over hendes foredrag.

Pris for aftenen incl. kaffe 85,-

Kontakt os på

Tlf.: 2446 0030 eller

Mail: kirken@fredenskirke-herning.dk

Billetter til foredraget kan købes kontant eller ved betaling på MobilePay på 2446 0030 og hentes på kirkens kontor.