Højskoledag

Højskoledag d. 16. august kl. 9.30 - 16.00

Tema: Reformation i ord og toner

Dagen starter med morgenandagt i kirken og formiddagskaffe.

Derefter får vi besøg af Sognepræst Lisbeth Filtenborg fra Gauerslund, som vil fortælle om, hvad vi kan bruge Luther og reformationen til i dag.

Efter frokost er der "Reformation i ord og toner" ved Lisbeth Weitemeyer og musikgruppen Corde di gioia. De vil gennem Christian III fiktive hofmesterrinde fortælle reformationens historie. De vil følger os gennem Luther liv fra fødsel til død og videre til Christian III og Dronning Dorotheas reformation og dens konsekvens i Danmark. Lisbeth Weitemeyer og musikgruppen Corde di gioia samarbejder om arrangementer, hvor musik og fortælling lægger sig smukt, stemningsfuldt og formidlende ind og ud af hinanden. De bærer alle historiske dragter.

Dagen slutter af med kaffe.

Pris for hele dagen 200,- kan betales kontant på dagen eller på MobilePay 2446 0030

Det er også muligt at tilmelde sig dele af dagen.

Tilmelding senest søndag d. 13. august 2017.

Tilmelding kan ske på:

Mail: kirken@fredenskirke-herning.dk

På tilmeldingen her under eller på tilmeldingsseddel i våbenhuset.

Højskoledagen betales på dagen kontant eller på MobilePay på 2446 0030

16 aug

Højskoledag

Onsdag 16. august kl. 09:30 - 16:00