Velkommen til Minikonfirmand i Fredens Kirke

Tirsdage i tidsrummet

kl. 14.30-15.45

Opstart 25. september

Forløbet strækker sig fra d. 25/9-27/11 (fraset uge 42) og med afslutning til KirkeRodsgudstjeneste d. 2. december, kl. 10.00

Til minikonfirmand er vi aktive og kreative på forskellige måde, arbejder med Bibelens fortællinger, synger og leger. Vi begynder hver gang med at spise eftermiddagsmad sammen.

Ved spørgsmål kontakt Gry (kirke- og kulturmedarbejder)

20 nov

Minikonfirmand

Tirsdag 20. november kl. 14:30 - 15:45

Kirkerummet og konfirmandlokalet

27 nov

Minikonfirmand

Tirsdag 27. november kl. 14:30 - 15:45

Kirkerummet og konfirmandlokalet

• Gry Steensig

Kirke- og kulturmedarbejder

gsl@fredenskirke-herning.dk

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i minikonfirmand ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om minikonfirmand.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dit barn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.