Kom til kor.

Voksenkor. For alle, der har lyst til sang og hyggeligt samvær.
Til hver øveaften er der en indlagt kaffepause.

Tilmelding kan ske herunder eller på tlf. 61223123/organisten@fredenskirke-herning.dk

Det er gratis at deltage.

Kontakt Gry for at høre mere.

Onsdag 25. oktober kl. 19:30 - 21:30

musiklokalet

Voksenkor. For alle, der har lyst til sang og hyggeligt samvær. Alsidigt repertoire. Koret vil lejlighedsvis deltage ved gudstjenester og koncerter. Til hver øveaften er der en indlagt kaffepause. Tilmelding på vores hjemmeside, under aktiviteter.

8 nov

Onsdag 8. november kl. 19:30 - 21:30