Voksenkor

Billedet viser en g-nøgle og noder

Voksenkor ved Fredens Kirke:

Torsdag kl. 19.00 til 21.00

Voksenkor. For alle, der har lyst til sang og hyggeligt samvær.
Alsidigt repertoire. Koret vil lejlighedsvis deltage ved gudstjenester og koncerter.
Til hver øveaften er der en indlagt kaffepause.

Det er gratis at deltage.

Ved spørgsmål kontakt organist Dario Andreella på 61 22 31 23 - indtal evt. en besked.

Tilmeld dig nederst på siden.

24 jun

Voksenkor - Afslutning

Voksenkor

Thursday 24. june kl. 19:00 - 21:00

Kirken

• Dario Andreella

organisten@fredenskirke-herning.dk

Tilmelding til voksenkor

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i korregi ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om et korrelevant anliggende.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook