Tilmelding til Alle Helgens gudstjeneste

Til pårørende

På baggrund af den særlige situation i år nomkring COVID-19 smittefaren og på baggrund af ønsket om at passe bedst muligt på hinanden beder vi midlertidigt om, at maximalt 3 personer fra hver pårørende-gruppe mødet op til Alle Helgens gudstjenesten d. 1. november kl. 10.00.

Med henblik på at få placeret alle fremmødte bedst muligt i kirkerummet, beder vi også om, at I tilmelder jer gudstjenesten

Tilmeld dig herunder - hvis I er flere der følges ad skal der lave en tilmelding pr. person, men I må meget gerne skriv i kommentarfeltet, hvem I følges med, så vi kan få plads til så mange så muligt inden for rammerne.

Der skal lave en tilmelding pr. person.

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.