Hjælp Herning

Hjælp os med at udbrede kendskabet til Hjælp Herning. Hjælp os ved at melde dig som hjælper.

Hjælp os ved at lade os hjælpe dig, din nabo, din far, din søster eller veninde.

Hjælp Herning har en styregruppe med repræsentanter fra alle interesserede kirker og kirkelige foreninger.

Hjælp Herning er en samling af frivillige, som gratis giver 2 timer af deres tid, som følges ad 2 og 2 og som løser praktiske opgaver, som mennesker ikke længere selv kan klare.

Hjælp Herning går ikke ud at forkynder, men giver en hånd og ønsker på den måde at være med til at gøre en lille, praktisk forskel for mennesker.

Eksempler på opgaver:

• Tørre overskabene af - Flytte havemøbler op og ned - Feje Terrasse - Havearbejde - Sætte hylde op...

Kommentarer fra hjælpere har bl.a. været:

• Jeg er så glad for at kunne hjælpe nogen, der har brug for hjælp. - Utroligt at 2 timer af min tid kan gør et menneske så glad. - Det regnede helt vild, så vi ringede på og aftalte, at vi skulle komme en anden dag og ordne terrassen og fjerne ukrudt den lille have. - Det skal jeg helt sikkert være med til igen!

Kommentarer fra modtagere af hjælp:

• Hvor er I bare søde. - Vil I slet ikke have andet end tak for det? - Kan jeg slet ikke gøre noget til gengæld? - Tusind, tusind TAK!

Vil du være frivillig eller ønsker du at modtage et par timers hjælp, så kontakt os på telefon 50 30 37 50, på koordinator@hjaelpherning.dk eller via Facebook. Du kan finde mere info. på www.hjaelpherning.dk