Velkommen til Cafe Fred

Billedet viser Cafe Fred som tekst og Livstræet som logo

VELKOMMEN I FREDENS KIRKES CAFE

Et samlingssted for alle, der har lyst til at være en del af et fællesskab.

Det er fredag i lige uger klokken 10.00 til 12.00

Det er op til jer, der har lyst til at komme i Cafe Fred, hvad den skal indeholde, for programmet bliver lavet ud fra deltagernes ønsker. Vi får naturligvis kaffe og brød hver gang - det koster 10 kroner.

Programmet ligger i våbenhuset.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Fredag 10. februar kl. 10:00 - 12:00

Konfirmandlokalet

Cafe Fred et samlingssted for alle, der har lyst til at være med i et fællesskab. Vi får kaffe/brød sammen og har en form for aktivitet. Programmet findes i kirkens våbenhus. Kaffen koster 10 kr.

Fredag 24. februar kl. 10:00 - 12:00

Fredag 10. marts kl. 10:00 - 12:00