Der er lukket for tilmelding til spirekor indtil januar 2022, hvor vi forventligt åbner for pladser igen. Ved spørgsmål eller ønske om en plads på venteliste, kan Gry Steensig kontaktes på tlf. 21517559.

Tilmelding til MiReDo Spirekor

Ønskes følgeskab frem og tilbage mellem Herningsholmskolen eller Bifrost og Fredens Kirke
Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevare dine og dit barns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i korregi ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om et korrelevant anliggende.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dit barn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dit barn må bruges på sociale medier fx. Facebook