Velkommen til Sognets aften i Fredens Kirke

Aftener med foredrag, fællessang og fællesskab - og nogle gange også med fællesspisning.

Sognets Aften finder sted den første tirsdag i måneden fra september til og med april.

Se i kalenderen, hvad der sker næste gang!

3 sep

Tirsdag 3. september kl. 19:00 - 21:00

Menighedssal

Ruth Dein fortæller bibelhistorier og Fredens Kirkes Voksenkor synger for os. Kaffen koster 30 kr.

Tirsdag 1. oktober kl. 19:00 - 21:00

Menighedssal

Eunjin Ko Day fortæller om kirkelivet i Korea, hvordan hun fandt vej til Danmark. Undervejs vil hun spille for os. Kaffen koster 30 kr.

5 nov

Tirsdag 5. november kl. 19:00 - 21:00

Menighedssal

Refleksioner efter et spædbarns død v/ Birte og Jørn Lauridsen. Birte & Jørn Lauridsen mistede for mange år siden en søn, som kun blev 2½ måned gammel. De fortæller om forløbet og hvordan de kom videre efter tabet. Oplevelsen sættes i perspektiv til det moderne menneskes almindelige fremmedgørelse i forhold til døden som et grundlæggende livsvilkår. Mulighed for drøftelse efter oplægget. Kaffen koster 30 kr.