Velkommen til Sognets aften i Fredens Kirke

Aftener med foredrag, fællessang og fællesskab - og nogle gange også med fællesspisning.

Sognets Aften finder sted den første tirsdag i måneden fra september til og med april.

Se i kalenderen, hvad der sker næste gang!

Sognets Aften

Tirsdag 6. oktober kl. 19:00 - 21:00

Kirken

Professoren og performeren Professor Nicolai Winther-Nielsen, som har oversat Frihedskampen i den nye nydanske udgave af Bibelen 2020 vil holde et indlæg om arbejdet med oversættelsen. Performeren Klaus Laursen vil recitere beretningen om frihedskæmperen Samson ordret, som den står i den nudanske version. Til begge afdelinger vil der være mulighed for spørgsmål og samtale, hvor både Nicolai og Klaus stiller sig til rådighed. Gratis entré - kaffen koster 30 kr.

3 nov

Sognets Aften

Tirsdag 3. november kl. 19:00 - 21:00

Kirken

At sidde ved en døende Det kan være en stor berigelse at sidde ved en døende. Det kan give indblik i et af livets største mysterier og åbne op til indsigt i selve dødsprocessen. Da de fleste på et tidspunkt skal tage afsked med en de holder af, kan det være klogt at forberede sig. Hvordan kan man støtte den døende? Den stærke energi, der findes ved et dødsleje, kan være hjerteåbnende, men samtidig kan man som pårørende nogle gange miste fodfæste og orientering. Ofte lærer man noget om sig selv. Der vil være indsigt i erfaringer, som man kan gøre som pårørende og også i generelle træk i dødsprocessen. Tove Ahlmark er cand.theol. og cand.mag,, mangeårig underviser i gymnasiet og på sine private kurser. Hun har boet i længere perioder i Assisi, forsket i Frans af Assisi og den kristne mystik. Desuden er hun forfatter til flere bøger bl.a. Oplys mørket i mit hjerte. Gratis entré - kaffen koster 30 kr.