Velkommen til Sognets aften i Fredens Kirke

Aftener med foredrag, fællessang og fællesskab - og nogle gange også med fællesspisning.

Sognets Aften finder sted den første tirsdag i måneden fra september til og med april.

Se i kalenderen, hvad der sker næste gang!

Sognets Aften AFLYST pga Corona

Sognets Aften

Tuesday 2. february kl. 19:00 - 21:00

Menighedssalen

Anne Helene Krabsmark Jensens Under et sygdomsforløb efter en alvorlig hjerneblødning i 2003 blev kvinden, der kommer fra Vildbjerg, foreslået et gå en tur på pilgrimsruten Caminoen. Men da Anne Helene Krabsmark Jensen ikke taler engelsk eller spansk, valgte hun at lave lidt om. I stedet valgte hun at gå rundt i Danmark, hvor den første tur bragte hende fra Skagen i nord til Kruså i syd. Anne Helene Krabsmark Jensens barnevogn er fyldt op med de ting, hun har brug for på de lange ture. Men det er ikke den eneste grund til, at det lige netop er en barnevogn, hun har valgt. - Altså du går jo knaldgodt med en barnevogn. Man får sådan en rank holdning af det, siger hun. I barnevognen er blandt andet en sovepose. Den bruger hun til at sove i, når hun overnatter i hytter på forskellige campingpladser. - Så længe benene kan blive ved, der bliver jeg ved. For mig har der ikke været sommer, uden jeg har været ude at gå en tur, siger hun. Kaffen koster 30 kr.

Sognets Aften

Tuesday 2. march kl. 19:00 - 21:00

Menighedssalen

Sangaften med kirkens ansatte. Aften vil være fyldt med forårs- og påskesalmer. Vi skal synge sammen og måske giver kirkens ansatte et nummer eller to. Kaffen koster 30 kr.

Tilmelding til Adventsfest tirsdag d. 1. december kl. 19.00

Pris 30,-

Tilmeldingen er bindende.

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook