Ta´med på sogneudflugt

Fregatten Jylland eller Glasmuseet - Ebeltoft

Søndag d. 25. august kl. 12.15 - 21.00

Søndag d. 25. august inviterer vi til årets Sogneudflugt, som i år går til Ebeltoft.

Her vil vi først få en rundvisning i Ebeltoft Kirke - her drikker vi også vores kaffe.

Derefter kan man vælge om man vil se Fregatten Jylland eller Glasmuseet. (Dette skal noteres ved tilmeldingen)

På hjemturen vil vi sammen nyde middag på Hørning Kro og Hotel. Vi regner med at være tilbage ved Fredens Kirke omkring kl. 21.00.

Pris for hele turen: 300 kr. - som kan betales kontant på dagen eller indbetales på MobilePay på 81718. Tilmeldingen er bindende.

Tilmelding kan ske på følgende måder:

• - udfylde formularen herunder

• - ring på tlf. 2446 0030

• - send en mail til kirken@fredenskirke-herning.dk

• - tilmeldingsseddel i våbenhuset.

Husk at notere om der er Fregatten Jylland eller Glasmuseet du/I ønsker at besøge.

25 aug

Sogneudflugt til Ebeltoft

Sogneudflugt

Søndag 25. august kl. 12:15 - 21:00

Turen går i år østpå til Ebeltoft. Bussen kører 12.15 fra Fredens Kirke til Ebeltoft Kirke, hvor vi vil få en rundvisning i kirken og vi skal have kaffe og kage. Derefter går turen til enten Fregatten Jylland eller Glasmuseet. (HUSK at skrive dit valg på ved tilmelding) På vej spiser vi dejlig aftensmad på Hørning Kro og Hotel. Vi forventer at være retur ved Fredens Kirke kl. 21.00. Hele turen koster 300,- som kan betales kontant eller på Mobilepay 81718 - også ved afbud på dagen. Tilmelding på tilmeldingsseddel i våbenhuset, på mail kirken@fredenskirke-herning.dk, tlf. 2446 0030 eller på vores hjemmeside www.fredenskirke-herning.dk under aktiviteter senest torsdag d. 15. august.

Tilmelding til sogneudflugt

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.