Ta´med på sogneudflugt

Glud Museum, Rårup Kirke, guidet bustur på Juelsminde halvøen

Søndag d. 30. august kl. 12.15 - 21.00

Turen går i år østpå til Juelsminde-egnen.

På vejen hjem spiser vi dejlig aftensmad på Løsning Kro og Gæstgivergård.

Vi forventer at være retur ved Fredens Kirke kl. 21.00.

30 aug

Sogneudflugt

Søndag 30. august kl. 12:15 - 21:00

Turen går i år østpå til Juelsminde-egnen Bussen kører kl. 12.15 fra Fredens Kirke mod Glud Museum, hvor vi får en rundvisning i det mere end 100-årige museum der via sine historiske bygninger fortæller om livet i landsbyen fra år 1700 til i dag. Derefter går turen til Rårup Kirke, hvor vi først skal have kaffe og kage, bagefter vil præsten vise os rundt og fortælle os om deres nyrenoverede kirke. Vi slutter af med en guidet rundvisning i vores bus rundt på Juelsminde-halvøen. På vejen hjem spiser vi dejlig aftensmad på Løsning Kro og Gæstgivergård. Vi forventer at være retur ved Fredens Kirke kl. 21.00. Hele turen koster 300,- som kan betales kontant eller på Mobilepay 81718 - også ved afbud på dagen. Tilmelding på tilmeldingsseddel i våbenhuset, på mail kirken@fredenskirke-herning.dk, tlf. 2446 0030 eller på vores hjemmeside www.fredenskirke-herning.dk under aktiviteter senest torsdag d. 20. august.

Tilmelding til sogneudflugt

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.