Ta´med på sogneudflugt

Sogneudflugt

Søndag d. 5. september kl. 12.15 - 21.00

Årets sogneudflugt går i år vest på.

Pris for hele dagen 300 kr.

Bindende tilmelding senest d. 27. august på vores hjemmeside, på tilmeldingssedlen i våbenhuset eller på 2446 0030.

5 sep

Sogneudflugt

Sunday 5. september kl. 12:15 - 21:00

Skjern Enge, Lønborg Kirke mv

Årets sogneudflugt går i år vest på. Vi skal først på en guidet bustur i Skjern Enge, hvorefter vi får en rundvisning i Lønborg Kirke. Kaffen indtager vi i Lønborg missionshus, inden vi kører videre til Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Vi slutter af med at spise aftensmad på Hotel Ringkøbing. Pris for hele dagen 300 kr. Bindende tilmelding senest d. 27. august her på hjemmesiden under aktiviteter, på tilmeldingssedlen i våbenhuset eller på 2446 0030.

Tilmelding til sogneudflugt

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook