MiReDo

Kom til kor.

MiReDo er navnet på Fredens Kirkes spirekor, børnekor og juniorkor.

Her er lysten til at synge og glæden ved samværet i centrum. Børnenes stemmer, motorik, gehør, puls- og rytmefornemmelse udvikles. Korsang er et musikalsk fællesskab, med utrolig mange gode og sjove oplevelser.

I spirekoret synger vi børnesange, børnesalmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Man behøver ikke at kunne læse, da vi lærer alting udenad.

I børnekoret synger vi børnesange, salmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind.

I juniorkoret synger vi sange, salmer, lærer korsvar. Ved medvirken til gudstjeneste aflønnes juniorkormedlemmene med 30 kr. + feriepenge pr. tjeneste.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, og vi slutter altid af med lidt mundgodt.

Korene øver hver onsdag og torsdag på Silkeborgvej 27G, 1. sal under ledelse af kirke- og kulturmedarbjeder Gry Steensig.

MiReDo Spirekor:    0.-2. kl.                    torsdag: 14.30 - 15.30

MiReDo Børnekor:   3.-4. kl.                   onsdag: 14.30 - 15.20

MiReDo Juniorkor:   5 kl. og op efter onsdag: 15.20 - 16.20

Det er gratis at deltage.

Spørgsmål vedrørende kor i Fredens Kirke, kontakt Gry på 21 51 75 59

• Gry Steensig