MiReDo

Kom til kor.

MiReDo er navnet på Fredens Kirkes spirekor, børnekor og juniorkor.

Her er lysten til at synge og glæden ved samværet i centrum. Børnenes stemmer, motorik, gehør, puls- og rytmefornemmelse udvikles. Korsang er et musikalsk fællesskab, med utrolig mange gode og sjove oplevelser.

I spirekoret synger vi børnesange, børnesalmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Man behøver ikke at kunne læse, da vi lærer alting udenad.

I børnekoret synger vi børnesange, salmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind.

I juniorkoret synger vi sange, salmer, lærer korsvar. Ved medvirken til gudstjeneste aflønnes juniorkormedlemmene med 30 kr. + feriepenge pr. tjeneste.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, og vi slutter altid af med lidt mundgodt.

Miredo Spire- og Børnekor øver hver onsdag og torsdag under ledelse af kirke- og kulturmedarbjeder Gry Steensig.

MiReDo Juniorkor øver hver onsdag under ledelse af organist Dario Andreella.

MiReDo Spirekor:  0. til 2. klasse             torsdag: 14.30 til 15.30

MiReDo Børnekor: 3. og 4. klasse           onsdag: 14.30 til 15.20

MiReDo Juniorkor: 5 klasse og op efter onsdag: 15.20 til 16.20

Det er gratis at deltage.

Spørgsmål vedrørende kor i Fredens Kirke, kontakt Gry på 21 51 75 59 eller Dario på 61 22 31 23

24 jun

Spirekor afslutning

Spirekor

Thursday 24. june kl. 14:30 - 15:30

Korlokalet

• Gry Steensig

Kirke- og kulturmedarbejder

gsl@fredenskirke-herning.dk

• Dario Andreella

organisten@fredenskirke-herning.dk

Tilmelding til MiReDo

Ønskes følgeskab frem og tilbage mellem Herningsholmskolen og Fredens Kirke
Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i korregi ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om et korrelevant anliggende.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dit barn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dit barn må bruges på sociale medier fx. Facebook