4. maj fest

 

4. maj fest i Fredens Kirke

Fredag d. 4. maj kl. 17.30

Aftenen starter med spisning kl. 18.00

Kl. 19.00 skal vi se filmen "Under sandet". 

Efterkrigsfilmen 'Under sandet' handler om den danske sergent, Carl Leopold, der får ansvaret for en gruppe unge krigsfanger. De tyske drenge er blevet sendt til den jyske vestkyst for at desarmere de to millioner miner, som nazisterne gravede ned i sandet under Anden Verdenskrig.

Carl har igennem fem lange besættelsesår opbygget et indædt had til tyskerne, så hans modtagelse af de unge drenge er hensynsløs. Missionen er at føre drengene igennem en opgave, der ved mindste fejltagelse kan koste dem alle livet, men Carls kamp bliver ikke kun for at rydde minefelterne. Den bliver også en indre kamp for forsoning.

'Under sandet' er et dansk drama om et tidligere ufortalt kapitel i efterkrigshistorien. Roland Møller, kendt fra bl.a. R. Kapring og Nordvest, spiller hovedrollen som den indebrændte Carl, der gennemgår en personlig udvikling hen imod tilgivelse, hvilket til dels kan sammenlignes med den danske befolknings kollektive bearbejdelse årene efter Anden Verdenskrig.

Efter filmen er der kaffe og aften sluttes af med andagt i kirken og lystænding i mindeparken.

Pris for hele aftenen 100,- eller kun for kaffen for 30,-

TILMELD DIG TIL SPISNING HERUNDER.

Det er muligt at betale via MobilePay 81718 eller kontant på dagen. Noter i kommentar feltet, hvordan du ønsker at betale. Tak.

 

    4 maj

    4. maj fest

    4. maj fest

    Fredag 4. maj kl. 18:00 - 22:00

    Menighedssal og køkken