4. maj fest

4. maj fest i Fredens Kirke

Lørdag d. 4. maj

Tilbud om spisning kl. 17.30

Kl. 19.00 får vi besøg af lokalhistoriker og kulturjournalist Kurt H. Jørgensen.

Befrielsen 4. maj 1945 har en helt særlig klang, når det gælder Fredens Kirke, fordi kirken fik sit navn på den baggrund. Denne oplysning og mange andre vil indgå i foredraget 4. maj med lokalhistoriker Kurt H. Jørgensen.

Han vil fortælle om baggrunden for opførelsen af kirken i lyset af Hernings vækst, der gjorde Herning Kirke for lille til den voksende menighed. Om dysten imellem østbyen og vestbyen, om at få en ny kirke og den lange vej til selve byggeriet. Ligesom der knyttes tråde til etableringen af Mindeparken og den lille mindelund med monumentet.

Kurt H. Jørgensen er kendt for sin ugentlige rubrik i Herning Folkeblad med lokalhistorie hver lørdag, og han er medforfatter til bogen ”Herning 100 år som købstad”, der udkom i 2013. Han vil 4. maj sætte Fredens Kirke ind i byens samlede historie.

Efter foredraget er der kaffe og aftenen sluttes af med andagt i kirken og lystænding i mindeparken.

Pris for hele aftenen 100,- eller kun for kaffen 30,-

Tilmelding til spisning kan ske herunder. Tilmelding er bindende.

Det er muligt at betale via MobilePay 81718 eller kontant på dagen.

4. maj fest

Lørdag 4. maj kl. 17:00 - 21:00

Menighedssal, kirke og køkken

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.