Koncerter

Fredens Kirkes musikudvalg bestræber sig på at arrangere et bredt udbud af koncerter med vidt forskellige stilarter og genrer. I kalenderen her kan du se mere om, hvad vi inviterer til. Klik på overskrifterne for at læse mere ...

50'er koncert

d. 27. februar 2019 kl. 19.30

En cafékoncert fyldt med intens, nærværende musik i øjenhøjde. Caféborde og mulighed for at købe en kop kaffe eller et glas vin. Til de to første aftener har vi inviteret dygtige musikere,  som vil fylde kirkerummet og tilhørere med forrygende musik.
Entré: kr. 50. Begrænset antal billetter til salg. Sælges efter først-til-mølle-princippet.
Bestil din billet her på siden.

Kommende koncerter

17 dec

JULEKONCERT med Mariehavens juleorkester

Mandag 17. december kl. 19:30 - 21:30

Kirkerummet

50'er Koncert

Onsdag 27. februar kl. 19:30 - 21:00

Fredens kirke

50'er koncert

Onsdag 27. marts kl. 19:30 - 21:00

Kirkerummet

Angiv om du vil betale kontant eller på MobilePay (81718 mrk. 50er aften).
Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en bekræftigelse pr. SMS eller mail om køb af billet til det arrangement du er tilmeldt.