Koncerter

Fredens Kirkes musikudvalg bestræber sig på at arrangere et bredt udbud af koncerter med vidt forskellige stilarter og genrer. I kalenderen her kan du se mere om, hvad vi inviterer til. Klik på overskrifterne for at læse mere ...

Bestilling af billet til 50'er koncert d. 26. februar

Bestilling er bindende.

Vælg her hvilken dato du bestiller billet til.
Angiv om du vil betale kontant eller på MobilePay (81718 mrk. 50er aften).
Ønsker du flere end 8 billetter så henvend dig på kirkens kontor.
Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevare dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en bekræftigelse pr. SMS eller mail om køb af billet til det arrangement du er tilmeldt.

Kommende koncerter

50'er-koncert