Velkommen i Fredens Kirkes legestue

- hver mandag fra 9.30 - 11.30

(lukket i skolernes ferier)

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue.

Der er drop-in fra kl. 9.30, og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling en halv times tid.

Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af med en bid brød og lidt frugt.

Det er ganske gratis at deltage, og alle er selvfølgelig meget velkomne til at kigge forbi!

Legestuen kræver ingen tilmelding, men for at Fredens Kirke må opbevare persondata og billeder der bliver taget i legestuen, ser vi gerne at man udfylder nedestående formular.

20 aug

Mandag 20. august kl. 10:00 - 11:30

27 aug

Legestue - AFLYST

Mandag 27. august kl. 10:00 - 11:30

3 sep

Mandag 3. september kl. 10:00 - 11:30

10 sep

Mandag 10. september kl. 10:00 - 11:30

24 sep

Mandag 24. september kl. 10:00 - 11:30

• Kirsten Kammersgaard

Kirke- og kulturmedarbejder

kk@fredenskirke-herning.dk

Tilmelding til legestue

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns/børns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i legestue ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til, at vi må sende dig en reminder pr. SMS om legestue.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig og dit barn/børn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.