Velkommen i Fredens Kirkes legestue

Legestue bliver i øjeblikket holdt på legepladsen i Mindeparken mandag kl. 10.00 - 11.30.

Medbring selv lidt mad til jeres børn og ta' tøj på efter vejret.

Vi skal huske af holde 2 meters afstand.

Legestue ved Fredens Kirke er:

- hver mandag kl. 9.30 - 12.00

(lukket i skolernes ferier)

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue.

Der er drop-in fra kl. 9.30 og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling en halv times tid.

Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af med at spise vores medbragte madpakker.

Det er ganske gratis at deltage, og alle er selvfølgelig meget velkomne til at kigge forbi!

Legestuen kræver ingen tilmelding, men for at Fredens Kirke må opbevare persondata for at sende reminder-sms og gemme de billeder der bliver taget i legestuen, ser vi gerne at man udfylder nedestående formular.

Ved spørgsmål kontakt kirke- og kulturmedarbjder Kirsten Kammersgaard.

Legestue Aflyst

Legestue

Mandag 19. april kl. 10:00 - 11:30

Legepladsen i Mindeparken

Legestue på legepladsen i Mindeparken

Legestue

Mandag 26. april kl. 10:00 - 11:30

Legepladsen i Mindeparken

• Kirsten Kammersgaard

Kirke- og kulturmedarbejder

kk@fredenskirke-herning.dk

Kontaktoplysninger i forbindelse med deltagelse i legestue

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns/børns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i legestue ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til, at vi må sende dig en reminder pr. SMS om legestue.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig og dit barn/børn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig og dit barn/børn må bruges på sociale medier fx. Facebook