Velkommen i Fredens Kirkes legestue

- hver mandag fra 9.30 - 12.00 på Silkeborgvej 27G 2. sal

(lukket i skolernes ferier)

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue.

Der er drop-in fra kl. 9.30, og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling en halv times tid.

Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af med en bid brød og lidt frugt.

Det er ganske gratis at deltage, og alle er selvfølgelig meget velkomne til at kigge forbi!

Legestuen kræver ingen tilmelding, men for at Fredens Kirke må opbevare persondata for at sende reminder-sms og gemme de billeder der bliver taget i legestuen, ser vi gerne at man udfylder nedestående formular.

Ved spørgsmål kontakt kirke- og kulturmedarbjder Kirsten Kammersgaard.

Mandag 21. oktober kl. 09:30 - 12:00

Mandag 28. oktober kl. 09:30 - 12:00

4 nov

Mandag 4. november kl. 09:30 - 12:00

11 nov

Mandag 11. november kl. 09:30 - 12:00

18 nov

Mandag 18. november kl. 09:30 - 12:00

• Kirsten Kammersgaard

Kirke- og kulturmedarbejder

kk@fredenskirke-herning.dk

Kontaktoplysninger i forbindelse med deltagelse i legestue

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine og dit barns/børns kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, hvis du/I ikke længere er engageret i legestue ved Fredens Kirke eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til, at vi må sende dig en reminder pr. SMS om legestue.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig og dit barn/børn må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.