Der er masser af aktiviteter for alle aldre i Fredens Kirke.

Her kan du læse mere om dem og tilmelde dig til dem.

Børnekor

Wednesday 29. may kl. 14:30 - 15:30

korlokalet

I børnekoret synger vi børnesange, salmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Tilmelding på Kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller på tlf. 21517559

Wednesday 29. may kl. 15:20 - 16:20

Spirekor

Thursday 30. may kl. 14:30 - 15:30

korlokalet

I spirekoret synger vi børnesange, børnesalmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Man behøver ikke at kunne læse, da vi lærer alting udenad. Tilmelding på kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller tlf. 21515975.

Cafe Fred

Friday 31. may kl. 10:00 - 12:00

Konfirmandlokalet

Cafe Fred et samlingssted for alle, der har lyst til at være med i et fællesskab. Vi får kaffe/brød sammen og har en form for aktivitet. Programmet findes i kirkens våbenhus. Kaffen koster 10 kr.

3 jun

Monday 3. june kl. 09:30 - 12:00

Korlokalet, konfirmandlokale og køkken

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue. Der er drop-in fra klokken 9.30 og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling ca. en halv times tid. Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af at spise brød, pålæg og frugt, som Fredens Kirke er vært for.

6 jun

Spirekor