Aktiviteter

Der er masser af aktiviteter for alle aldre i Fredens Kirke. Her kan du læse mere om dem:

Koncerter

Sognets Aften

Herning Kirkehøjskole

MiReDo - kor

Voksenkor

Cafe Fred

27 sep

Mandag 27. september kl. 09:30 - 12:00

Konfirmandlokalet

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue. Der er drop-in fra klokken 9.30 og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling ca. en halv times tid. Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af med at spise vores medbragte madpakker.

28 sep

Minikonfirmand

Tirsdag 28. september kl. 14:00 - 15:45

kirkerum og konfirmandlokale

Minikonfirmand-forløbet er et tilbud fra Folkekirken for de børn, der går i 3. klasse. Vi skal på opdagelse i kirken og lære den meget bedre at kende og finde ud af, hvad der egentlig foregår. Vi skal høre historier, være kreative, lege, hygge og have det sjovt! Hver gang vil vi begynde med at få lidt at spise og drikke. Det er gratis og tilmeldingen sker på kirkens hjemmeside eller ved kontakt til Gry Steensig på 21517559.

28 sep

Tirsdag 28. september kl. 16:15 - 17:00

Kirken

Velkommen til børnesalmesang. Tirsdag kl. 16.15 - 17.00 For børn i alderen 1 - 5 år ifølge med en voksen. Vi vil til Børnesalmesang synge, danse, sanse, hygge og lege sammen. Tilmelding kan ske her på vores hjemmesiden http://www.fredenskirke-herning.dk under aktiviteter Ved spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Kammersgaard på 2446 0030.

29 sep

Børnekor

Onsdag 29. september kl. 14:30 - 15:30

Korlokalet

I børnekoret synger vi børnesange, salmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Tilmelding på Kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller på tlf. 21517559

29 sep

Juniorkor

Onsdag 29. september kl. 15:20 - 16:20

Fredens kirke

Juniorkoret er for både piger og drenge i 6. klasse og opefter. Her er lysten til at synge, dygtiggørelse og glæden ved samværet i centrum. Vi synger salmer og sange og lærer noder. Vi medvirker til højmessen hver søndag og deltager i andre musikalske arrangementer. Medvirken til gudstjenesterne aflønnes. Tilmelding på hjemmesiden, under aktiviteter. Ellers kontakt organisten Dario Andreella på tlf. 6122 3123

30 sep

Spirekor

Torsdag 30. september kl. 14:30 - 15:30

Korlokalet

I spirekoret synger vi børnesange, børnesalmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Man behøver ikke at kunne læse, da vi lærer alting udenad. Tilmelding på kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller tlf. 21515975.

30 sep

Voksenkor

Torsdag 30. september kl. 19:00 - 21:00

Fredens kirke

Voksenkoret øver hver torsdag kl 19-21 i kirken. For at høre mere kontakt organisten: Dario Andreella 6122 3123

Mandag 4. oktober kl. 09:30 - 12:00

Minikonfirmand

Tirsdag 5. oktober kl. 14:00 - 15:45

kirkerum og konfirmandlokale

Tirsdag 5. oktober kl. 16:15 - 17:00

Kirken

Sognets Aften

Tirsdag 5. oktober kl. 19:00 - 21:00

Menighedssalen

Jens Rothmann: I skal se og se... en fortælling om, da Jesus gik til filmen. Verden blev forandret en sommerdag tilbage i 1897 i en forstad til Paris. Den dag påbegyndtes nemlig optagelsen til det, der skulle blive den første film om Jesus, hans liv og gerninger. Filmen vakte opsigt. For første gang så man det, som man ellers kun havde hørt, læst eller set på billeder: Jesus Kristus i bevægelse, næsten som i levende live. Igennem de næste 100 år spredte de levende Jesus-billeder sig ud over den ganske verden. Nu kunne alle med egne øjne se beretningen om Jesu liv, død og opstandelse. Men også mere end det. For historien om Jesus på film er også en beretning om, hvorledes Jesus som figur med tiden er blevet brugt til langt mere end blot at fortælle om Hans liv og gerninger. I skal se og se.. er et foredrag, der gennem ord, billeder og filmklip vil fortælle historien om Jesus på film; en historie, som er langt mere farverig og speget, end man umiddelbart lige går og regner med, men hvor der også er dybde, indsigt og stor plads til troen. Kaffen koster 30 kr

Børnekor

Onsdag 6. oktober kl. 14:30 - 15:30

Juniorkor

Onsdag 6. oktober kl. 15:20 - 16:20

Cafe Fred

Torsdag 7. oktober kl. 10:00 - 12:00

Konfirmandlokalet

Torsdage i lige uger kl. 10.00 - 12.00. Cafe Fred er et sted for alle, som har lyst til at være med i et fællesskab. Vi starter med kaffe og brød kl. 10.00 og har derefter en aktivitet, foredrag, samtaler, quiz, fællessang, hygge m.v. Vi slutter kl. 12.00. Kaffen koster 10 kr.