Der er masser af aktiviteter for alle aldre i Fredens Kirke.

Her kan du læse mere om dem og tilmelde dig til dem.

29 nov

Tuesday 29. november kl. 16:15 - 17:00

Kirken

Velkommen til børnesalmesang. Tirsdag kl. 16.15 - 17.00 For børn i alderen 1 - 5 år ifølge med en voksen. Vi vil til Børnesalmesang synge, danse, sanse, hygge og lege sammen. Tilmelding kan ske her på vores hjemmesiden http://www.fredenskirke-herning.dk under aktiviteter Ved spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Kammersgaard på 2446 0030.

30 nov

Børnekor

Wednesday 30. november kl. 14:30 - 15:30

Korlokalet

I børnekoret synger vi børnesange, salmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Tilmelding på kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller på tlf. 21517559

30 nov

Juniorkor

Wednesday 30. november kl. 15:20 - 16:20

Fredens kirke

Juniorkoret er for både piger og drenge i 5. klasse og opefter. Her er lysten til at synge, dygtiggørelse og glæden ved samværet i centrum. Vi synger salmer og sange og lærer noder. Vi medvirker til højmessen hver søndag og deltager i andre musikalske arrangementer. Medvirken til gudstjenesterne aflønnes. Tilmelding på hjemmesiden, under aktiviteter, ellers kontakt vores Organist på tlf. 6122 3123

1 dec

Spirekor

Thursday 1. december kl. 14:30 - 15:30

Korlokale

I spirekoret synger vi børnesange, børnesalmer, laver sanglege, danser, klapper, synger efter håndtegn og leger de gode sangvaner ind. Man behøver ikke at kunne læse, da vi lærer alting udenad. Tilmelding på kirkens hjemmeside, under Aktiviteter eller tlf. 21515975.

2 dec

Cafe Fred

Friday 2. december kl. 10:00 - 12:00

Konfirmandlokalet

Cafe Fred et samlingssted for alle, der har lyst til at være med i et fællesskab. Vi får kaffe/brød sammen og har en form for aktivitet. Programmet findes i kirkens våbenhus. Kaffen koster 10 kr.

5 dec

Legestue

Monday 5. december kl. 09:30 - 12:00

Konfirmandlokalet

Nyd samværet med andre børn og voksne, når vi hver mandag formiddag inviterer indenfor i Fredens Kirkes legestue. Der er drop-in fra klokken 9.30 og kl. 10.00 er der sang, bevægelses-sange og bibelfortælling ca. en halv times tid. Bagefter er der kreative aktiviteter, fri leg og hygge, før vi slutter formiddagen af at spise brød, pålæg og frugt, som Fredens Kirke er vært for.

Tuesday 6. december kl. 16:15 - 17:00

Spisning inden adventsfest

Sognets Aften

Tuesday 6. december kl. 17:30 - 18:45

Menighedssalen

Adventsfest

Sognets Aften

Tuesday 6. december kl. 19:00 - 21:30

Menighedssalen

Dåseåbner til det glade budskab Drys fra 25 års kamp med juleevangeliet, hvor prædikanten er i den situation, at der skal skaffes adgang til mennesker, der sidder tilbagelænet med krydsede arme og med en overbevisning om, at de kun skal være tilskuere til julegudstjenesten. Ivar Brændgaards erfaring er, at den bedste vej til at bryde barrieren og få dem til at blive delagtiggjort i gudstjenesten sker ved at få dem til at briste i latter. Og det sker ved at fortælle historier, som der er identifikation og stærke følelser i. Ivar Brændgaard vil fortælle om erfaringerne og øse af vittighedsskuffen og lover at få forsamlingen til at briste i latter flere gange. Ivar Brændgaard - Sprogofficer, uddannet cand. teol., forstander for Haslev udvidede Højskole 1980 til 88, direktør for TV MIDTVEST 1988 til 2016. Vikarpræst i 10 forskellige sogne 2017 til 2021. Formand for Kristeligt Dagblads bestyrelse 2013 til 2020. Mulighed for spisning kl. 17.30 - tilmelding på vores hjemmeside eller på tilmeldingsseddel i våbenhuset. Under kaffen er der amerikansk lotteri til fordel for menighedsplejen som uddeler julehjælp i sognet. Pris for hele aftenen 100 kr og kun for kaffen 30 kr.

7 dec

Børnekor