Velkommen til Sognets aften i Fredens Kirke

Sognets Aften i Fredens Kirke:

Aftener med foredrag, fællessang og fællesskab - og nogle gange også med fællesspisning.

Sognets Aften finder sted den første tirsdag i måneden fra september til og med april.

Se i kalenderen, hvad der sker næste gang!

6 sep

Tirsdag 6. september kl. 19:00 - 21:00

Menighedssalen

Nira Hove vil fortælle om sin barndom og opvækst i Israel og om hendes møde med Danmark. Her har hun gennem 43 år gjort Danmark til sit hjem, men samtidigt bibeholdt forbindelsen til familie og barndomsvenner i Israel. Kaffen koster 30,-

Tirsdag 4. oktober kl. 19:00 - 21:00

Direktør for Ensomme ældres værn taler over emnet: Ensomhed

1 nov

Tirsdag 1. november kl. 19:00 - 21:00

Menighedssalen

Stifter, psykolog og chefkonsulent Annette Due Madsen fra Center for familieudvikling taler over emnet: Hvad gør godt, når livet gør ondt.

6 dec

Spisning inden adventsfest

Tirsdag 6. december kl. 17:30 - 18:45

Menighedssalen + køkken

6 dec

Adventsfest

Tirsdag 6. december kl. 19:00 - 21:30

Menighedssalen + køkken

Ivar Brændgaard - Sprogofficer, uddannet cand. teol., forstander for Haslev udvidede Højskole 1980 til 88, direktør for TV MIDTVEST 1988 til 2016. Vikarpræst i 10 forskellige sogne 2017 til 2021. Formand for Kristeligt Dagblads bestyrelse 2013 til 2020. Dåseåbner til det glade budskab Drys fra 25 års kamp med juleevangeliet, hvor prædikanten er i den situation, at der skal skaffes adgang til mennesker, der sidder tilbagelænet med krydsede arme og med en overbevisning om, at de kun skal være tilskuere til julegudstjenesten. Ivar Brændgaards erfaring er, at den bedste vej til at bryde barrieren og få dem til at blive delagtiggjort i gudstjenesten sker ved at få dem til at briste i latter. Og det sker ved at fortælle historier, som der er identifikation og stærke følelser i. Ivar Brændgaard vil fortælle om erfaringerne og øse af vittighedsskuffen og lover at få forsamlingen til at briste i latter flere gange.