Velkommen til Sognets aften i Fredens Kirke

Sognets Aften i Fredens Kirke:

Aftener med foredrag, fællessang og fællesskab - og nogle gange også med fællesspisning.

Sognets Aften finder sted den første tirsdag i måneden fra september til og med april.

Se i kalenderen, hvad der sker næste gang!

  5 dec

  Adventsfest

  Sognets Aften

  Tirsdag 5. december kl. 19:00 - 21:30

  Menighedssalen

  Adventsfest Forstander Henning Kristensen for Møltrup optagelseshjem. Lad lyset komme - Små fortællinger om vendepunkter i livet. Henning vil fortælle om vendepunkter i eget, mændene på Møltrup og efterskoleelevers liv. Advent er også et af livets vendepunkter og det vil Henning også uddybe denne aften. Under kaffen vil der blive solgt amerikansk lotteri lodder. Pengene fra salget går ubeskåret til uddeling af julehjælp i sognet. Der er mulighed for spisning kl. 17.30. Tilmelding hertil på seddel i våbenhuset, på vores hjemmeside eller på tlf.: 2446 0030. Pris for hele aftenen med spisning 100,- og kun for kaffen 30,-


  9 jan

  Sognets Aften

  Sognets Aften

  Tirsdag 9. januar kl. 19:00 - 21:00

  Menighedssalen

  Sognepræst Britta Hald Vestergaard og menighedsrådsmedlem Inger Marie Svinth vil kort fortæller sidste nyt fra Børnehjemmet i Congo, som er det projekt, vi støtter gennem vores indsamlinger. Derudover bliver det også en aften, hvor vi gennem samtale, dialog og små aktiviteter sætter fokus på verden omkring os. Hvad betyder mission? Hvad er fattigdom? Hvad er rigdom? Hvem kan hjælpe hvem? Hvad er den bedste hjælp? Hvordan kan næstekærlighed rykke over landegrænser? Kom og vær med til en anderledes og spændende aften med ovennævnte temaer.


  6 feb

  Sognets Aften

  Sognets Aften

  Tirsdag 6. februar kl. 19:00 - 21:00

  Menighedssalen

  Psykoterapeut Sabina Brorson vil holde foredrag om, hvordan vi kan arbejde med vores egen taknemmelighed. Vi dykker ned i nogle redskaber, som kan bruges til at styrke taknemmeligheden og hjælpe os med at sætte fokus i måden, vi taler på. Vi kigger på bekymringer, der stjæler vores opmærksomhed og nogle helt konkrete metoder til, hvordan vi kan håndtere dem. Målet med foredraget er, at tilhørerne får en fornyet og forstærket taknemmelighed og med kendskab til, hvordan de aktiverer den i deres liv. Kort sagt, at de bliver mere ægte taknemmelige. Det at være taknemmelig har stor betydning for vores livskvalitet. Det kan reducere stress, depression og angst, fremme vores søvnkvalitet og forbedre vores sociale liv og indvirkning på mennesker omkring os.


  5 mar

  Sognets Aften

  Sognets Aften

  Tirsdag 5. marts kl. 19:00 - 21:00

  Menighedssalen

  Sogne- og indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen At lære taknemmelighed er en stille revolution, som frigør indre kræfter og åbner os for verden omkring os. Men det kræver opmærksomhed og øvelse, hvis vi skal undgå at taknemmeligheden bliver overfladisk og falsk. Med afsæt i et traditionelt takkeritual udfolder sogne- og indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen sin forståelse af taknemmelighed som bevidsthed om tilværelsens gavekarakter. Undervejs inddrager han ny taknemmelighedsforskning, skønlitterære eksempler samt egne erfaringer som præst.


  2 apr

  Sognets Aften

  Sognets Aften

  Tirsdag 2. april kl. 19:00 - 21:00

  Menighedssalen

  Sognemedhjælper ved Lemvig og Heldum Sogne Kirsten Vindum. Hellere skør end kedelig, mine tanker om Johannes Møllehave Livet er jo det, man selv gør det til, og jeg er sikker på, at Johannes Møllehaves liv har været alt andet end kedeligt. Der er dybde både i hans bøger og i de mange foredrag, han har beriget befolkningen med gennem årene. Foredraget tager udgangspunkt i tre vigtige ingredienser i Møllehaves liv: 1. Kristendommen 2. Humoren 3. Mødet (mellem mennesker)


  3 sep

  Sognets Aften

  Sognets Aften

  Tirsdag 3. september kl. 19:00 - 21:00

  Menighedssalen


Tilmelding til spisning til Adventsfest senest d. 29. november

Pris 100,- 

Tilmeldingen er bindende. 

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevare dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook