Billedet viser lys sat ved Mindestenen i Mindeparken

17.00     Hverdagsgudstjeneste

17.30     Spisning

19.00     Foredrag

Claus Dixen Møller vil i sit foredrag komme ind på personlige erfaringer og oplevelser som soldat og officer, og ikke mindst relationerne mellem Forsvaret og Folkekirken. Hvad betyder det for soldaten og enhederne, at han / hun i fred, krise og krig har en feltpræst tilknyttet sin enhed og hvordan skabes og vedligeholdes en troværdig tillid.

Lidt omkring foredragsholderen:

Claus Dixen Møller, født den 17. december 1957 i Ribe. Soldat og officer i mere end 42 år og pensioneret som oberst med udgangen af 2017. Claus har gennem en lang karriere i Forsvaret (Hæren) forrettet tjeneste både nationalt og internationalt, herunder i både FN og NATO missioner. På baggrund af en lang og alsidig tjeneste, har han i mange sammenhænge haft et tæt samarbejde med kirkens feltpræster. Efter pensioneringen fra Forsvaret ansat som centerleder ved Frivillighuset og Selvhjælp i Varde.

Claus er gift med Else Marie og parret er bosiddende i Varde. Familien består endvidere af 3 voksne børn og 6 børnebørn.

Undervejs i foredraget er der kaffe.

Kl. 21.00    Andagt i kirken herefter lystænding i Mindeparken

Pris for hele aftenen med spisning 100 kr - Tilmelding senest d. 28. april

Pris kun for kaffen 30 kr (kræver ingen tilmelding)

Torsdag 4. maj kl. 19:00 - 21:30

Kirken og menighedssalen

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevare dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook