Kirkernes Familiefest på Torvet

Lørdag d. 10. september kl. 10.00 - 13.00

Kirkernes Familiefest er en formiddag fyldt med aktiviteter for børnefamilier. Det foregår på Torvet i Herning foran Herning Kirke.

Rundt på torvet vil der være telte med aktiviteter bl.a. er der mulighed for at lege med kæmpe sæbebobler og der er mulighed for at være kreativ på flere forskellige måder.

Børnetraileren fra KFUM og K er der også fyldt med ting til Cirkus og Gøgl: Free Walker (til at gå linedans på), stylter, diabolo, ærteposer, kegler/køller, sjippetov, små bløde bolde og diverse jonglørting.

For hoppeglade børn op til 130 cm vil der være Noahs Ark hoppeborg.

Der vil under hele arrangementet være mulighed for at få gratis kage, kaffe og saft i det store kaffetelt på Torvet.

Kirkernes Familiefest er blevet til i et samarbejde mellem Folkekirkens Familiestøtte, Herning Kirke, Hedeager Kirke, ÅbenKirke, Herning Frikirke og Fredens Kirke.

Vi håber på at se en masse glade børn og deres familier til en festlig dag på Torvet.