Ta´med på sogneudflugt

Søndag d. 4. sept. kl. 12.15 - 21.00

Turen går i år til Christiansfeld.

Vi skal besøge Brødremenighedens Kirken, Korsalen i Søsterhuset og Gudsageren.

Vi får kaffe og hjemmebag i Søsterhuset og spiser middag på Den gamle Grænsekro på vej hjem.

Pris for hele dagen 300 kr.

Bindende tilmelding senest d. 28. august på vores hjemmeside, på tilmeldingsseddel i våbenhuset eller på 2446 0030.

4 sep

Sogneudflugt

Søndag 4. september kl. 12:15 - 21:00

Christiansfelt

Søndag d. 4. sept. kl. 12.15 - 21.00 Turen går i år til Christiansfeld. Vi skal besøge Brødremenighedens Kirken, Korsalen i Søstrehuset og Gudsageren. Vi får kaffe og hjemmebag i Søstrehuset og spiser middag på Den gamle Grænsekro på vej hjem igen. Pris for hele dagen 300 kr. Bindende tilmelding senest d. 27. august på vores hjemmeside, på tilmeldingsseddel i våbenhuset eller på 2446 0030.

Tilmelding til sogneudflugt

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges i forbindelse med PR: plakater, hjemmeside, kirkeblad.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook