Velkommen til foredrag i Fredens Kirke

Billede af Carolyne Kaddu Rasmussen

FOREDRAG

Tirsdag d. 19. november kl. 19.00

HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN

Carolyne Kaddu Rasmussen stammer fra Uganda, hvor hun i 1970 blev født ind i landets overklasse og med forældrenes forventning til, at hun skulle følge i sin fars fodspor som læge. Hendes liv formede sig dog på ingen måde således…

Som meget ung mor og vildt forelsket i en politiker blev hun alvorligt berørt af den politiske situation i landet i starten af 1990’erne. Hendes mand måtte flygte ud af landet af politiske årsager. Mandens bror, der skulle hjælpe Carolyne, blev kort efter mandens flugt, selv slået ihjel, og Carolyne højgravid med andet barn og første barn i hånden undslap med nød og næppe.

Efterfølgende levede hun på må og få og i skjul hos familie og slægtninge, inden det lykkedes hende at blive genforenet med sin mand et år efter- nu i Danmark, som manden var flygtet til. Lykken var dog knap, for hendes mand var knækket og ramt af både flugten og mødet med en ny kultur. Enden blev en skilsmisse – ikke mindst af hensyn til børnenes trivsel, og nu stod Carolyne alene tilbage med fire børn i et nyt land med et nyt sprog og en ny kultur… I dag har Carolyne fem børn og er gift med en dansk mand!

I de alvorlige udfordringer og drastiske omvæltninger, som livet har bragt Carolyne, har hun altid holdt godt fast i to ting… Hovedet i himlen og fødderne på jorden – at have håb og drømme for livet og mod til at gå efter dem samtidig med at man er “grounded”,  ydmyg og imødekommende – evnende at møde andre mennesker, hvor de er.

I foredraget Hovedet i himlen og fødderne på jorden fortæller Carolyne varmt og ærligt om sit liv og de slag, der flere gange har ramt hende, vendt alt på hovedet for hende og været ved at sende hende i gulvet samt hvordan hun har vundet kampene…

Billetpris 100,-

Billetter bestilles herunder eller på telefonnr. 24 46 00 30.

Betales på MobilePay 81718 mrk "Foredrag"

 

 

  19 nov

  Foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen

  Foredrag

  Tirsdag 19. november kl. 19:00 - 21:30

  Kirken

  FOREDRAG med Carolyne Kaddu Rasmussen HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN Billetpris 100 kr Købes her på hjemmesiden.


Tilmelding til foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen

Tirsdag d. 19. november kl. 19.00

Pris 100,- 

Bestilling først gyldig efter betaling på Mobilepay nr. 81718

Ved udfyldelse af denne formular giver du dit samtykke til, at vi må opbevare dine kontaktoplysninger. Vi sletter dem igen, når det arrangement du er tilmeldt ved Fredens Kirke er afsluttet eller hvis du beder os om det.
Du giver hermed dit samtykke til at vi må sende dig en reminder pr. SMS eller mail om det arrangement du er tilmeldt.
Du giver hermed dit samtykke til at billeder af dig må bruges på sociale medier fx. Facebook